Gucci ure so dodale lep kontrast moji kolekciji

Categories:

Že kar nekaj let imam zelo rad ročne ure. Tako sem mnenja, da je ročna ura najboljši nakit, ki ga lahko ima moški, saj  je zelo eleganten, poleg tega pa tudi praktičen, ter lahko tako zelo polepša razne obleke in pa stil. Poleg te strasti za ročne ure, pa je bila moja strast tudi znamka Gucci, katera je bila moja najljubša znamka oblačil. Tako pa je bilo pri teh dveh stvareh nekaj skupnega in sicer to, da sem doma imel kar zbirko ročnih ur in pa Gucci oblačil.

Nato pa sem opazil, da je znamka Gucci izdelovala tudi ročne ure. Ko pa sem to ugotovil, pa sem seveda moral to takoj preveriti. Tako pa se je izkazalo, da je bilo to res in sem našel ogromno različnih modelov ročnih ur Gucci, katere sem želel dodati v mojo kolekcijo ur. 

Kar pa me je najbolj navdušilo pri urah Gucci pa je bila ta barvna kombinacija pasu ure, ki pa je ravno značilna za znamko Gucci, katera pa mi je zelo všeč. Prav tako pa je veliko modelov ur imelo tudi tisti značilni logo čebele, kateri pa se mi je prav tako zelo dopadel.

Gucci ure so dodale lep kontrast moji kolekciji

No tako pa so mi bile te ure tako všeč, da sem jih začel malo bolj resno gledati z namenom, da bom kakšno tudi kupil. To pa zato, ker bi se mi te ure lahko zelo lepo podale v mojo kolekcijo, saj nimam še nobene, ki bi bila sploh podobna kakšni Gucci uri, tako da bi lahko dodal zelo lep kontrast v kolekcijo.

Po daljšem pregledu vse različnih modelov Gucci ur, pa sem le našel eno, ki pa mi je bila zelo všeč, ter sem jo tako brez večjih premislekov kar naročil, saj mi je padla v oči takoj, ko sem jo videl, tako da sem vedel ta bo to prava izbira.