Velike nepremičnine obala, ki se težko prodajajo

Categories:

Veliko je nepremičnin, ki jih nepremičnine obala ima ta trenutek in so prazne. Oziroma čakajo na prodajo. Nekatere nepremičnine gredo zelo hitro, spet ne tako zelo. Kaj točno je razlog, ne vem. Res, da imajo nekatere zelo visoko ceno, ampak ravno takšne hiše imajo udi zelo veliko vrta. Mislim, pa da si danes marsikdo želi prevelik vrt, ker se večini ne da to vzdrževati. 

Takšne hiše, ki imajo velike vrtove in jih nepremičnine obala prodajajo, so zagotovo namenjen le tistim družinam, kjer so ljudje veliko časa doma. Danes pa večina ljudi ni več veliko doma. Če pa že so, imajo pa zelo veliko drugega dela. Osebno si ne bi želela, da ima moja hiša velik vrt.

Velike nepremičnine obala, ki se težko prodajajo

Dovolj bi mi bilo nekaj zelenja in kotiček-za goste, to bi bilo pa vse. Če bi imela preveč denarja morda, da bi lahko imela vrtnarja, ker bi vseeno potem želela imeti urejen vrt. Ker pa nisem pripravljena investirati v vrtnarja, saj bi to pomenilo okoli dvesto evrov na mesec, bi pa raje imela hišo z manjšim vrtom. 

Takšne hiše, ki so ravno prav velike in imajo ravno prav velik vrt, gredo pa zelo hitro v prodajo. In prav razumem, zakaj je tako. Mislim, da ne le nepremičnine obala, temveč se tudi druge nepremičnine, ki imajo takšno strukturo bivanja, podobno prodajajo. Danes vsi zelo radi potujejo. Manj, ko so doma, boje jim je. Nihče si ne želi dati obveze, da bo moral zelo veliko skrbeti za hišo. Do neke mere je razumljivo, da se za hišo skrbi, ampak bistvo je, da je delo čim manjše. Tako, da ne glede na ato, da imajo nepremičnine obala takšne hiše, kjer je življenjski slog bolj umirjen, vseeno si ljudje želijo čim manj skrbi. Vasij je bilo vse to drugače. In mislim, daje ravno zato tudi na nepremičnine obala toliko takšnih hiš, kjer so vrtovi zelo veliki in se zato težje prodajajo.