Jadralno padalstvo je nekaj zelo sproščujočega

Categories:

Nekaj časa nazaj sem imela priložnost iti na jadralno padalstvo. Jadralno padalstvo je definitivno nekaj, kar še nisem preizkusila, a sem vedela, da bo nekaj nepozabnega. Poznam veliko ljudi, ki seveda jadralno padalstvo obožujejo in mi vsi govorijo, da je to res nekaj nepozabnega in sproščujočega. Rekli so mi, da kar naenkrat pozabiš na vse probleme in na ves stres, ki ga imaš. Ko sem to slišala, sem bila definitivno pripravljena preizkusiti to tudi jaz.

Nekega dne sem prosila prijatelja, če bi lahko šla z njim na jadralno padalstvo. Ta prijatelj je seveda bil izkušen padalec in je vedel, kaj dela. Rekel je da me z veseljem vzame na to pot in da bova skupaj šla na to jadralno padalstvo. Ko sem to enkrat preizkusila, je bilo to res nekaj nepozabnega. To je spomin, ki ga ne bom nikoli izbrisala iz svoje glave in res je bilo to nekaj nepozabnega. Ko sem bila v zraku, sem kar naenkrat pozabila na vse skrbi, ki sem jih imela tisti moment in ves stres je šel iz mene. Kar naenkrat sem bila v momentu, za katerega res nisem hotela, da se konča. Tistih nekaj minut, ki sem bila v zraku, so bili res neverjetni in definitivno bi to ponovila še kdaj?

Jadralno padalstvo je nekaj zelo sproščujočega

Jadralno padalstvo je definitivno nekaj, kar bi pomagalo marsikomu, ki je v nekem momentu pod res močnim stresom. To se meni velikokrat zgodi, saj se zgodi tu pa tam, da imam v službi res veliko dela in to me spravlja v stres. Ravno zato sem prijatelju rekla, da bi to definitivno še kdaj ponovila. Prijatelj mi je rekel, da me bo vzel s sabo. Kadarkoli bom želela in da je to res najmanjši problem. Zelo sem bila vesela, ko sem to slišala in ko sem izvedela, da bom lahko jadralno padalstvo še kdaj ponovila.